Лечебни заведения Хигия гарантираха високото ниво на Естетик Експо


Лекциите на представителите на лечебни заведения ХИГИЯ гарантираха високото ниво на състоялото се, първо по рода си, изложение у нас за естетика – Естетик Експо.

 Управителят на лечебни заведения ХИГИЯ – хирургът д-р Цветелина Спиридонова затаи дъха на присъстващите в залата с лекция на тема – Кожни тумори в областта на лицето“, а след нея ръководителят на Клиниката по хирургия в МБАЛ ХИГИЯ д-р Динко Владимиров представи съвременния иновативен метод за стягане и контуриране кожата  на лицето и шията – Face tite.

 Десетки посетители на събитието в Гранд хотел Милениум се увериха в качеството на консултациите, специалистите и възможностите за терапии и лечение в лечебни заведения ХИГИЯ, които се отличават с висок професионализъм и отношение към пациента.

 “Посрещаме пациентите като партньори, за да се погрижим за здравето им, за да отговорим на притесненията и въпросите им. За нас, като екип е най-важно да успеем да отговорим на очакванията и те да си тръгнат от лечебни заведения ХИГИЯ спокойни и уверени, че ако са имали проблем ние сме го открили и сме дали решение с целия професионализъм и знание на съвременната медицина. Именно изискванията към лекарите в лечебни заведения ХИГИЯ да са максимални професионалисти, срещу което, аз поемам отговорността, да имат най-добрите условия за работа е мотото, което следвам. В ХИГИЯ ние подхождаме лично към всеки!" каза д-р Цветелина Спиридонова.